Wat doe jij met Valentijn?

Valentijn cadeau

Valentijnsdag komt er weer aan; een fenomeen wat uit Amerika is komen overwaaien. Zoals veel andere ‘feestdagen’. Eentje waarbij het draait om de liefde; een stille liefde welteverstaan. Maar wat is het leuk als je jouw grote liefde ook verrast met een cadeautje?

De betekenis van Valentijn

Valentijnsdag is de dag waarop je extra aandacht hebt voor je geliefden. Deze aandacht zie je terug in kaarten, bloemen of cadeautjes die worden gegeven. Ook gaan geliefden op die dag soms naar de film of doet men iets anders leuks op deze dag. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari.

De Geschiedenis van Valentijnsdag

Valentijnsdag wordt tegelijk gevierd met de feestdag van twee Christelijke Martelaren, maar deze martelaren hebben niks te maken met de gewoonten die we op Valentijnsdag hebben. Er wordt gedacht dat Valentijnsdag ooit is gevierd om een Romeins vruchtbaarheidsfeest te vervangen.

In 496 veranderde de Paus dit vruchtbaarheidsfeest en veranderde dit in de Sint-Valentijnsdag. Daarnaast werd ook de datum 1 dag vervroegd en Valentijnsdag wordt nu gevierd op 14 Februari.

Erg populair

De populariteit van Valentijnsdag is de laatste jaren erg gegroeid. In de Verenigde Staten ging men zich vooral focussen op de liefde, dan alleen op de anonieme liefde. Want hoe leuk is het om je grote liefde na jaren weer eens te verwennen!

De liefste cadeaus vindt je hier!

Wij hebben leuke en lieve cadeaus voor de liefste persoon op aarde. Want de liefde moet je koesteren!- Neem eens een kijkje in de webshop, waar we speciaal voor Valentijnsdag kleine presentjes hebben. Ook de andere producten uit webshop zijn een leuke aanrader! Want de liefde moet je koesteren en vieren!!


Valentijn
Een lief cadeau voor Valentijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping Cart (0)

Winkelwagen