Een vader verdient iets moois op Vaderdag

De houten bierkrat

Betekenis van Vaderdag

De dag dat we onze vaders eren is uiteraard Vaderdag. Een mooie feestdag wat in Nederland wordt gevierd op de derde zondag van juni. Niet elk land viert het op de derde zondag. Want in België viert men het bijvoorbeeld op de tweede zondag van juni.

Geschiedenis

Vaderdag bestaat nog niet zo heel lang; In 1909 werd Vaderdag voor het eerst geïntroduceerd door een dochter van een oud veteraan uit de Amerikaanse burgeroorlog. Zij had erg veel respect voor haar vader, dus besloot ze hem extra te verwennen. Toch heeft het Amerikaanse Congres Vaderdag pas in 1972 officieel gemaakt. In tegenstelling tot Moederdag dat al veel langer wordt gevierd.

Verwennerij en cadeautjes

De Papa’s krijgen op Vaderdag vaak een ontbijt op bed en maar ook cadeautjes. Veel basisschool leerlingen knutselen leuke cadeautjes die ze dan op Vaderdag aan hun vader kunnen geven. Ook oudere kinderen verwennen hun Vader met een mooi of bijzonder geschenk.

Bier in een Bierkrat

Je hebt naast lieve vaders ook stoere papa’s. Voor ieder hebben wij een passend cadeau. Een mooie tekst op een wandbord, of een mooie houten bierkrat voor zijn favoriete biertje. Maar is jouw vader een echte BBQ fan? Dan hebben wij voor deze papa een echt BBQ bord met accessoires. Wij hebben de perfecte Vaderdag cadeau voor de liefste papa!

BBQ accessoires wandbord
BBQ accessoires wandbord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping Cart (0)

Winkelwagen