Een geboortebord voor een nieuwe baby

geboortebord wandelwagen

De geboorte van jullie baby aankondigen met een geboortebord

Wat fijn, jullie baby is geboren! Hoe leuk is het om dit goede nieuws aan te kondigen met een opvallend bord voor in je tuin? Laat iedereen weten dat jullie trotse ouders bent geworden met een uniek geboortebord voor in je tuin.

Deze kant op met deze wegwijzer: hier is het feest!

Met een geboortebord in jullie voortuin kan het niemand ontgaan dat er in deze woning een nieuw gezinslid is geboren. Onze borden, in de vorm van een wegwijzer, laat iedereen weten dat er beschuit met roze of blauwe muisjes kan worden gegeten. Als trotse ouder bepaal jij zelf welke informatie je op het geboortebord vermeld wilt hebben. Je kunt kiezen voor een eigen ontwerp of een waarbij de tekst grotendeels vast staat, behalve de naam.

Laat de wegwijzer vermelden wat jij belangrijk vindt

Bestellen jullie een wegwijzer van Belevenis Thuis? Dan heb je de mogelijkheid daar zelf je eigen tekst op te plaatsen. Maak deze niet te lang, want anders worden de letters te klein. Voorbijgangers moeten je heuglijke aankondiging natuurlijk wel goed kunnen lezen!

Een geboortebord als wegwijzer: zo geregeld!

Bestel je deze wegwijzer voor je tuin? Dan kan deze al binnen 2 dagen bij jullie bezorgd worden. In dit ‘bouwpakket’ worden de bordjes los geleverd samen met een houten paal. Deze bordjes bevestig je eenvoudig zelf op de paal met de mee geleverde schroeven. Kies voor een geboortebord uit onze collectie of maak er zelf een op maat. Binnen een mum van tijd is het bord klaar om in je tuin gegeplaats te worden! Benieuwd naar al onze geboorteborden? Snuffel gerust eens door onze webshop!

En naast deze webshop, hebben wij ook de webshop Belevenis op je Bruiloft, waar we ook wegwijzers maken voor bruiloften.

Geboortebord Wegwijzer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping Cart (0)

Winkelwagen