Over ons

Waarom zijn wij begonnen met het verkopen van de belevenis producten?

Over belevenis thuis

Ik ben Hilde Kortekaas, eigenaresse van Belevenis Thuis en gevestigd in Naaldwijk, in het mooie Westland. Een echte Westlandse die enthousiast en creatief is. Daarbij heb ik een passie voor houten producten. Ondertussen staat mijn huis vol ermee.

De passie is ontstaan nadat ik in 2018 een webshop heb overgenomen waarbij ik houten trouwartikelen verkoop: Belevenis op je Bruiloft Dat was een logische stap, omdat ik als bloemstyliste gemiddeld 30 bruiloften per jaar voorzie van bloemen. Wanneer ik met het bruidspaar in gesprek kwam, kreeg ik regelmatig de vraag of ik naast bloemen andere decoraties kon verzorgen. Deze bestelde ik dan online bij andere leveranciers. Maar toen kwam de mogelijkheid om dit zelf te gaan maken.

Ik had altijd al het idee om dit door te trekken naar andere artikelen voor in en om het huis. Nooit geen tijd en altijd druk. En toen kwam Corona… Ik heb toen erg veel tijd gehad om deze site te maken. Ik ben er blij mee!

En zal ik jullie een geheimpje vertellen? Ik doe het samen met mijn man. Hij maakt de houten producten die ik verzin, decoreert en naar jullie verzend. Want alleen lukt dat allemaal niet.

Als jullie ideeën of opmerkingen hebben over de site of producten laat mij dat dan alsjeblieft weten. Ik ben creatief genoeg om dit te kunnen verzorgen!

Benieuwd naar mijn andere site voor bruidsbloemwerk: ’t Bloemeke

Het beste van Instagram

Shopping Cart (0)

Winkelwagen