Hét eindejaarsgeschenk; De Scheurkalender met Houder

Scheurkalender Houder

Elk jaar moeten verzinnen wat je een familielid, vriend, collega, personeelslid, of zakenrelatie gaat geven? Denk dan eens aan een scheurkalender met een handige houder! De scheurkalender is een kalender waar elke dag een blad afscheurt wordt, waarbij iedere datum een eigen pagina heeft. Hierop kan een gedicht, quote, recept of een mop op kan staan.

Waar hang je een scheurkalender op?

Een scheurkalender ophangen of neerzetten? Je kijkt er naar uit om een jaar lang te scheuren, maar je wil de kalender niet op z’n rug op de kast leggen… Wil je een scheurkalender ophangen, dan hebben wij een handige Scheurkalender Ophangsysteem . Liever een kalender die staat? Dan hebben we de Scheurkalender Houder

Scheurkalender 2024; Het leukste cadeautje voor elke dag!

Wie wil jij een heel jaar lang, elke dag een shot positiviteit, een raadsel, quiz, grap of cartoon krijgen? Ook is het leuk om een scheurkalender te geven waar diegene echt iets aan heeft. Dus tover een lach op het gezicht van je vriend of vriendin door bijvoorbeeld de scheurkalender van RUMAG cadeau te geven. Of zorg voor elke dag inspiratie op bijvoorbeeld spiritueel vlak. Scheurkalenders zijn ontzettend leuke cadeautjes, voor een ander of voor jezelf. En het leuke is, ze zijn verkrijgbaar voor een klein prijsje!

Welke verschillende soorten scheurkalenders zijn er 2024

Er zijn veel verschillende soorten scheurkalenders voor 2024 verkrijgbaar. Verschillende thema´s, verschillende prijsklassen en scheurkalenders gericht op mannen, vrouwen en kinderen. Om jou duidelijkheid te geven heb ik de verschillende thema´s op een rij gezet.

Scheurkalender grappig

Ben jij van de grappige quotes zoals Rumag of de Omdenken scheurkalender? Of ben je meer gek van cartoons zoals Peters Zeurkalender of ben je echt van de droge humor? Dan is de scheurkalender van Evert Kwok echt voor jou. De grappigste scheurkalender van 2024 kies jij zelf! Voor jou heb ik mijn top 5 op een rij gezet. Lees maar mee!

Scheurkalender met kennis en weetjes

Ben jij van de feitjes en weetjes? Of ken jij iemand die gek is op een pubquiz of quizzen in het algemeen? Een perfect cadeau voor jezelf of iemand anders die graag alles wilt weten is dan zeker één van de scheurkalenders waarbij je nog meer leert. In 2024 elke dag iets nieuws leren? Bestel dan snel één van deze leuke scheurkalenders: Quest scheurkalender 2024, National Geographic scheurkalender 2024 of de Scheurkalender Pubquiz 2024

Scheurkalender met positieve spreuken

Met Scheurkalender Positieve Spreuken start je de dag met een goed gevoel, inspiratie of een positieve intentie! Fijn om zelf in huis te hebben, maar ook heel leuk om cadeau te geven. De positieve spreuken worden gedeeld en gewaardeerd door vele enthousiaste volgers. De allernieuwste en meest gewaardeerde spreuken zijn verzameld in deze kalender. Maar denk ook eens aan de ‘Positiefjes Scheurkalender 2024’ Deze kalender biedt voor elke dag een kort gedicht, een positieve gedachte of een inspirerende boodschap.

De scheurkalender houder, zwart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping Cart (0)

Winkelwagen