Uniek Kerstpakket van hout

Kerstpakket

Magisch Feest

Het is bijna zover; de Kersttijd staat weer voor de deur. Een magische feest en een gezellige tijd om samen door te brengen met familie, vrienden, familie en met het hele gezin! Dit wordt extra gezellig door het unieke Kerstpakket, samengesteld door Belevenis Thuis.

Bij Kerstmis denken we aan een nieuw begin, de geboorte van een kind, licht. Maar ook saamhorigheid, liefde en natuurlijk gezelligheid. Hoe fijn is het om bij elkaar te zijn en Kerstmis uitgebreid te vieren. lekker eten, kaarsjes. De kerstboom in huis met fonkelende ballen. Voor veel mensen is Kerstmis een belangrijke feestdag. 

Kerstmis binnen bedrijven

Kantoren maken het een beetje gezelliger door kerstversiering van zolder te halen. In bedrijfskantines worden grote Kerstbomen geplaats. Dit geeft het perfecte kerstgevoel. En wat te denken van de Kerstborrels of Kerstdiners? Ja, Kerstmis is ook op het werk best belangrijk

Kerstpakket is samengesteld cadeau

Zo ook wordt er binnen het bedrijfsleven wordt ieder jaar aandacht besteed aan het Kerstpakket. Iedere werknemer wordt verwend met een mooi pakket vol met prachtige, lekkere of nuttige producten.

Een kerstpakket is een samengesteld cadeau dat de werkgever in de Kersttijd aan zijn personeelsleden geeft. Met zo’n pakket willen werkgevers hun werknemers een fijne Kerst wensen.

Het geven van een kerstpakket is een traditie in Nederland. Het is meestal een doos, mand of tas met cadeaus. Het bevat vaak luxe levensmiddelen met een blijvend geschenk erbij. Daarnaast zijn er kerstpakketten die zelf mogen worden uitgezocht. Dus waarbij de medewerker een kerstpakket-op-maat krijgt.

Uniek Kerstpakket

Wij maken originele producten die goed in een Kerstpakket kunnen. Ze zijn mooi en gemaakt van hout. Zo geef je jouw werknemers een uniek Kerstpakket met producten waar ze écht wat aan hebben. Denk eens aan bierkratje waar mooie biertjes in kunnen. Of wil je een lekkere wijn geven? Ook daar hebben wij handige wijnkrat waarop een eigen tekst op gezet kan worden.

Een van onze populaire producten is de scheurkalender houder Hieraan kan een scheurkalender waar dagelijks een citaat, mop of gedicht op te lezen is. Geef deze dan ook compleet met een scheurkalender. Dan geef je een cadeau wat écht een schot in de roos is.

Een compleet Kerstpakket kunnen wij ook verzorgen met het Feestdagen Pakket Compleet met Kerstboompje, Kerstdecoraties, onderzetters, borrelplank in een mooie houten krat. Dit kunnen wij personaliseren door een logo van het bedrijf erop te zetten of een mooie pakkende tekst.

Ik zou zeggen; keuze genoeg! Wil je producten in grote aantallen bestellen? Neem eens een contact op: info@belevenis-thuis.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping Cart (0)

Winkelwagen