De handige pleziertjes voor jouw viervoeter op Dierendag

Hondenriem ophangbord

Een speciale dag voor je trouwe makker

Vertroetel je viervoetige vriend op dierendag. Veel mensen doen dat met extra voer of lekkere hapjes, maar daar wordt je dier niet beter van. Wij hebben bijzonder opties om je hond toch te kunnen verwennen.

Regelmatig lekker spelen zet ze aan tot bewegen. Geef hem verschillende soorten speeltjes, zoals in het geval van een kat een lege doos of papieren zak. En je maakt in je een hond heel erg blij met een extra rondje wandelen. Bij hamsters kan je een hamsterrad plaatsen, waar je hamster zich kan uitleven. En Cavia’s vinden het fijn om buiten hun kooi te kunnen rennen. Dus laat ze dagelijks in een ruimte waar dit veilig kan uit hun kooi, zodat ze lekker kunnen rennen.

De geschiedenis van Dierendag

Dierendag is begonnen door Fransiscus van Assisi. Fransiscus werd rond 1181 geboren. Zijn vader was een zakenman die kleren verkocht. Dat vond Fransiscus niet zoveel aan want hij wilde liever ridder worden Maar toen hij een zieke melaatse man zag, kwam hij op een ander idee: hij werd monnik om zich in te zetten voor de armen en zieken.

Fransiscus maar hield ook erg van de natuur en van dieren. Dierenbeschermers vonden het in 1929 hoog tijd dat er een dag kwam om stil te staan bij dierenwelzijn. Toen hebben zij 4 oktober, de sterfdag van Fransiscus van Assisi, uitgeroepen tot dierendag. In 1930 was het voor het eerst officieel dierendag op 4 oktober.

Diverse pleziertjes voor jouw diertjes

Verras jouw hond met de leukste cadeaus en benodigdheden. Voorafgaand op Dierendag en op de dag zelf, hebben wij leuke kortingen waar je gebruik van kunt maken als je een hond hebt. Zo hebben wij diverse wandborden voor de uitlaatriem. Doordat wij de naam van je viervoeter erop zetten, is het een leuk persoonlijk product waar je zelf ook veel aan hebt.

Neem eens een kijkje: Belevenis Thuis – Praktische woonaccessoires voor huisdier (belevenis-thuis.nl)

Het hondenriem ophangbord, Dierendag cadeau
Het hondenriem ophangbord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping Cart (0)

Winkelwagen