De Houten Kerstboom

De andere Kerstboom

Waarom een houten kerstboom?

De traditionele Kerstboom zal steeds vaker wijken voor de houten kerstboom, die als alternatieve kerstboom populairder wordt. Ook dit jaar zal de trend van de houten kerstboom doorzetten. Maar de traditionele boom bij de meeste consumenten nooit zal verdwijnen. Maar toch zoeken steeds meer mensen naar alternatieven.

Een houten kerstboom heeft veel voordelen. Zo gaat deze boom jarenlang mee en heb je geen last van naalden. Het biedt de warme uitstraling wat je graag in de feestmaand in huis hebt.

Trendy boom

De trend van de houten Kerstbomen is ook eigenlijk niet zo heel vreemd. Modern en strak is weer helemaal trending en dankzij de warme uitstraling van het hout heb je toch nog het sfeervolle karakter dat helemaal bij Kerst past. De houten bomen, gemaakt van Vurenhout, zijn te bestellen in diverse kleuren; blank, grijs gebeitst en zwart. In feite heb je drie varianten houten kerstbomen.  

Veel mogelijkheden

Deze kerstbomen worden gemaakt door onze meubelmaker gemaakt. Na de levering kan je direct met het decoreren van de boom kan beginnen. Dit is extra leuk, want door de houten plankjes kan een houten kerstboom veel meer gewicht aan dan een echte kerstboom! Er zijn veel mogelijkheden! Plaats bv waxinelichtjeshouders op de plankjes voor extra sfeer. Maar ook de kerstballen blijven er goed in liggen. De sfeer van de echte kerstboom hoef je niet te missen, want hout heeft dezelfde warme natuurlijke uitstraling.

Voordelen van een houten kerstboom:

  • Gemak
  • Heel smaakvol en eigentijds; altijd eentje die bij je past
  • Geen dennennaalden
  • Heel makkelijk op te zetten en weer op te bergen
  • Met de handgemaakt door onze meubelmaker
  • Jarenlang een mooie boom

Dus het voordeel van een houten boom is dat je niet de hars en uitvallende naalden hebt van een natuurlijke boom. En ook niet het vele stof van een kunstboom. Want als zo’n kunststof boom al een jaar heeft gestaan op zolder is er heel wat stof in verzameld. Onze bomen zijn goed af te stoffen, want met een (licht) vochtige doek is hij weer helemaal schoon.

Wil je ook zo’n decoratieve Kerstboom? Je kunt ze in de webshop bestellen.

Wil je, naast deze houten Kerstboom, toch natuurlijk groen in huis hebben? Ik ben ook eigenaar van Bloemenatelier ‘t Bloemeke, waar ik mooie Kerststukken maak.

De Houten Kerstboom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping Cart (0)

Winkelwagen