Retourneren

U heeft het recht uw online bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren, zonder opgave van reden.

Retourneren

U heeft het recht uw online bestelde bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren, zonder opgave van reden. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. U bent verantwoordelijk voor de wijze van (verzekerde) verzending en het zorgvuldig verpakken van de artikelen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Belevenis thuis geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wat mag u met het product doen tijdens de bedenktijd?

U moet het product kunnen beoordelen om na te gaan of u het wilt houden. U mag de verpakking openmaken om het product te bekijken, mits u dit netjes doet. U mag het product niet daadwerkelijk gebruiken als u nog niet weet of u het product houdt. De verkoper mag een vergoeding vragen als na retourzending blijkt dat u iets met het product hebt gedaan dat niet nodig was om het te kunnen beoordelen. Eventuele waardevermindering wordt altijd aan u kenbaar gemaakt. 

 

Nadat u via onderstaand formulier uw retourmelding heeft ingediend, kunt u uw pakket verzenden naar:

belevenis-thuis.nl
De Zijpe 18
2673 BE Naaldwijk
Nederland 

    Shopping Cart (0)

    Winkelwagen